El MMB obre portes

  • Biblioteca
  • 29.03.2010
Si algun cop has sentit la curiositat de veure i tocar els objectes guardats darrera la vitrina d’un museu o t’has preguntat com els especialistes custodien els fons més valuosos…, segurament t’interessarà saber que ara tens l’oportunitat de fer realitat el teu desig.

El proper mes d’abril el MMB inicia un nou programa d’activitats que brindarà l’ocasió de poder accedir a espais i col·leccions no sempre visibles. I això es farà d’una manera molt personalitzada i de la mà dels tècnics i conservadors del museu.

Cada mes hi haurà dos dijous en que obrirem les portes per tal d’anar mostrant què hi ha més enllà de les sales d’exposició. Per una banda, el segon dijous de cada mes, es realitzarà l’activitat Obrim Portes: un tècnic mostrarà com es treballa dia a dia amb els fons i col·leccions del museu, les sales de reserva, el taller de restauració, etc. i respondrà a les qüestions tècniques que us pugui interessar fer. Per altra banda, el tercer dijous de mes podreu participar en l’activitat Vine a conèixer. Abordarem temes apassionants en la vida marítima (els viatges en els grans transatlàntics, el pailebot Santa Eulàlia, l’art de navegar, el món dels naufragis, la imatge del món i el port de Barcelona) explicats pels propis protagonistes de les aventures marítimes: capitans, passatgers, maquinistes navals,etc. Per tal de poder tenir una vivència més real dels fets que us estan narrant, un tècnic del museu us ensenyarà objectes de les col·leccions que podreu veure de molt a prop i tocar.

És una activitat gratuïta i no cal inscriure’s.

Activitats del mes d’abril:
Dijous 8 d’abril, 18.30h. Obrim Portes: Conservació Preventiva i Restauració.
Dijous 15 d’abril, 18.30h. Vine a conèixer: Els grans transatlàntics.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí