Mercat d’intercanvi de llibres

  • Biblioteca
  • 24.02.2016
Si us agrada el mar és possible que tingueu algun llibre per casa que ja no llegiu. Heu pensat que potser hi ha algú a qui li pugui interessar?

Aquesta reflexió ens la fem sovint a la biblioteca del Museu on rebem llibres que ja tenim, i res ens fa més goig que pensar que algú altre pot reutilitzar aquell llibre duplicat que de moment resta oblidat en un racó.

És per això que hem pensat organitzar un mercat d’intercanvi de llibres marítims dins de la programació d’actes d’Escala a Barcelona.

Poden ser llibres infantils (com el de la foto), una novel·la (com l’altre llibre de la foto, on l’acció transcorre en una illa llunyana i dins d’un far), llibres de viatges per mar, o amb fotos de vaixells, o d’història marítima, etc., en qualsevol idioma, només demanem que estiguin en bon estat. Qui sap si trobareu un exemplar que us sorprengui i que us podreu endur a casa.

Si voleu portar llibres ens trobem a bord del pailebot Santa Eulàlia dissabte 19 de març a partir de les 10 i fins a les dues de la tarda. Al Moll de la Fusta.

Pailebot Santa Eulàlia

Escala a Barcelona és un festival marítim que se celebrarà  per primer cop a Barcelona del 18 al 20 de març de 2016. Serà una trobada d’embarcacions tradicionals i grans velers abans de marxar el dia 20 cap al tradicional Festival internacional de Sète. La intenció és donar a conèixer la cultura marítima i promoure el patrimoni marítim. Podreu visitar els vaixells i participar en un munt d’activitats programades pels organitzadors (Museu Marítim de Barcelona, Consorci El Far, Fundació Navegació Oceànica Barcelona, el Port de Barcelona, i amb l’especial col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona) des de demostracions d’oficis, espectacles, concerts, activitats familiars, tallers i espai gastronòmic.

Trobareu tota la informació d’Escala a Barcelona al blog que han creat per a l’esdeveniment escalabarcelona.blogspot.com
També a Facebook https://www.facebook.com/escalaabarcelona
I el programa d’actes: https://www.mmb.cat/img/admin/activitats/arxiu_295_1.pdf 

Post escrit per Rosa Busquets, bibliotecària
Biblioteca. Museu Marítim de Barcelona

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí