Revetlla de Sant Jordi 2016. Lectures

  • Biblioteca
  • 11.05.2016
Cartell IV Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca
Cartell de l’activitat
Aquest any, la Biblioteca del Museu Marítim de Barcelona va celebrar el 22 d’abril l’activitat La Biblioteca MMB s’embarca, feta a bord del Pailebot Santa Eulàlia al Moll de la Fusta. Aquest acte estava englobat dins del programa d’activitats culturals a l’entorn de la lectura i les biblioteques de la IV Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca, impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La jornada es va dividir en dues parts: una al matí i l’altra a la tarda.

Al matí, vàrem portar una mostra de llibres que permetessin ser llegits per fragments com Moby Dick, llibres de poemes o El vell mariner del far, llibres de cuina marinera, etc. Els participants de la sessió van escollir per llegir el llibre de poesies mediterrànies, El Mar a la Mirada, Tirant lo Blanc i els còmics de Tíntin.

Va participar-hi molta gent de forma activa, fullejant i consultant els llibres exposats, demanant informació de la biblioteca (molta gent encara la desconeix, us animem a que ens feu una visita i conegueu el nostre fons!), o, simplement, fent una visita al pailebot sorpresos per l’activitat. Els més valents varen llegir i recitar textos literaris davant de càmera en diferents llengües: català, castellà, anglès, alemany.

A la tarda, després d’una pausa per dinar, es va celebrar una tertúlia literària, molt amena i interessant al voltant de la novel·la La última galera del Rey de Ricard Ibañez. El propi autor va ser el principal protagonista de la xerrada de la qual us informarem en un proper article.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí