La revista DRASSANA, vehicle de difusió de la recerca

  • Recerca
  • 12.08.2014
La revista Drassana és un dels vehicles de difusió de la recerca a l’MMB. Es tracta d’una publicació anual que recull articles de contingut històric i dedica, a cada número, un dossier monogràfic a una temàtica vinculada a la història i la cultura marítima.

El primer número de la revista va sortir el 1988 però, per problemes diversos, no va tenir continuïtat fins que el 1994 es va reprendre la seva publicació, inicialment amb dos números anuals. L’any 2001 la revista va fer un canvi d’imatge i de format, es va iniciar el dossier monogràfic i es va convertir en anual.

En els últims anys s’han anat fent petits canvis per tal d’apropar-la cada vegada més al perfil d’una revista de caire científic. Des de l’Observatori d’Història i Cultura Marítima de la Mediterrània s’està treballant fermament en aquesta direcció. El darrer número publicat és el 21. Podeu consultar els números anteriors al repositori RACO.
El consell de redacció el formen Jordi Ibarz Gelabert, Xavier Gil Pujol i Inma González Sánchez. L’editor és Enric Garcia Domingo.


Si voleu publicar a la revista Drassana, podeu consultar les normes d’edició i enviar una proposta al correu electrònic: garciade@diba.cat.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí