Torna el Nadal al Museu Marítim de Barcelona!

  • El museu
  • 21.12.2022

Ja és Nadal al Museu Marítim de Barcelona i ho tenim tot a punt per acompanyar-vos durant aquests dies tant especials!

És per això que al museu trobareu, a més de les exposicions permanents i temporals, activitats familiars per gaudir grans i petits, i el pailebot Santa Eulàlia ben engalanat al Moll de la Fusta per a lluir a la fira Nadal a Port.

Aquests dies de Nadal, us proposem posar-vos en la pell de veritables pirates amb l’activitat teatralitzada per a famílies Pirates al Museu. També podreu submergir-vos en el mar (sense mullar-vos!) gràcies al Planetari del Museu i l’activitat Viatge al fons del mar en batiscafI si el que voleu es posar a prova els vostres coneixements sobre cultura marítima, no us podeu perdre el Museum Quiz Familiar, el 4 de gener al Museu Marítim. Podreu jugar en família i gaudir d’una bona estona. Veniu a gaudir d’un Nadal mariner amb nosaltres!

També us proposem un recorregut per Mar de Llums de Nadal, una experiència de llum i música que us submergirà en la màgia del Nadal. Mar de Llums de Nadal és un espectacle lumínic que s’enriqueix amb el meravellós edifici de les Drassanes Reials, les emblemàtiques peces del museu, els motius nadalencs i la música que amenitza aquesta experiència fascinant. El recorregut inclou, entre altres sorpreses, la visita al jardí del Baluard.

El 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran al Moll de la Fusta amb el pailebot Santa Eulàlia i, juntament amb el seu seguici, recorreran els carrers de la ciutat de Barcelona amb les seves magnífiques carrosses en una proposta plena de música, festa, espectacles… i moltíssims regals per repartir a totes les cases!

Per últim, us recordem que el Museu romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre, i l’1 i el 6 de gener de 2022. Els dies 24 i 31 de desembre el Museu tancarà les portes a les 15 h. La resta de dies, l’horari del Museu Marítim serà l’habitual de 10 a 18 h de dilluns a diumenge. Diumenges a partir de les 15 h. l’accés és gratuït.

Viu el Nadal al Museu Marítim de Barcelona!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí