Recursos en línia per acompanyar-vos en la visita al Marítim

  • El museu
  • 07.02.2021

Per no perdre-us ni un detall de les exposicions “Drassanes i Galeres” i “Catalunya Mar Enllà” disposeu d’àudio-guies en línia que us acompanyen al llarg del vostre recorregut per les Naus Drassanes. Si veniu amb infants, aprofiteu els autoguiats perquè gaudeixin d’una bona experiència al Museu.

 

Com a alternativa a la impossibilitat d’entregar fulletons en paper o repartir els aparells d’àudio-guia als visitants donades les restriccions en context de Covid19, el Museu Marítim de Barcelona us ofereix diferents QRS al llarg de les dues mostres que us permetran escoltar en línia el relat vinculat a aquestes exposicions a través del vostre dispositiu mòbil. També us podeu descarregar en PDF la Guia del Visitant. I per als menuts, autoguiats de consulta en línia.

 

Els àudios de “Drassanes i Galeres” permeten escoltar, de manera complementària als textos de sala exposats al llarg de les dues mostres, la història de la construcció de l’edifici de les Drassanes Reials i el context econòmic i social, així com aproximar-se a les Galeres, els vaixells de guerra emprats a la Mediterrània  durant més de dos mil anys. Es van començar a utilitzar cap el segle VIII a.C i fins a finals del XVIII d.C. A les Drassanes Reaials s’hi van construir galeres entre els segles XIII i  XVIII.

 

En el cas de l’exposició “Catalunya Mar Enllà” disposeu de quasi un centenar d’àudios per seguir la narració que us trasllada des dels anys de represa econòmic al segle XVII, a l’impuls de la navegació comercial a vela i al canvi a la navegació a vapor al segle XIX, passant pel comerç d’Ultramar, la creació de les escoles de nàutica a la costa catalana, etc.

 

D’altra banda, si veniu amb criatures podeu descarregar-vos els autoguiats en línia per engrescar als més menuts a seguir pistes i descobrir objectes en les tres exposicions permanents del Museu “Drassanes i Galeres”, “Catalunya Mar Enllà” i “7 Vaixells 7 Històries“. Trobeu tots els autoguiats en aquest enllaç.

 

Podeu descarregar-vos la Guia del Visitant en aquest enllaç.

L’equip de Museu Marítim estem treballant per ampliar els recursos en línia per garantir una bona experiència a totes les persones que visiteu el Museu. Us en mantindrem informades! Aquest estiu, veniu al Marítim!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí