La terrassa del Norai, un imprescindible en la visita d’estiu al Museu Marítim

  • El museu
  • 09.07.2020

Un dels indrets més tranquils del front marítim de la ciutat de Barcelona és el jardí del Museu Marítim, on trobeu la terrassa de la cafeteria – restaurant Norai. Aquest establiment s’ubica dins del Conjunt Monumental de les Drassanes Reials, en un espai de més de 2.000 m2 ideal per fer una pausa, descansar i gaudir de l’entorn tot degustant els productes que ofereix el Norai.

 

El restaurant Norai t’ofereix cada dia un acurat menú basat en la cuina de proximitat i el peix fresc procedent de la costa Mediterrània. La oferta gastronòmica del restaurant Norai inclou una variada selecció de plats de productes de proximitat i un servei atent per garantir el gaudi i confort a tots els visitants, en un entorn privilegiat. Un establiment espaiós ideal per a famílies i per a tothom que busqui una estona de descans a la ciutat.

Aquest estiu, durant el mes d ejuliol, el Jardí del Museu, un espai de més de 1.600 m2 a l’aire lliure, acull als capvespres un cicle d’espectacles de comedia en el marc del Festival Cruïlla Barcelona.

A més de degustar una bona oferta gastronòmica, al Norai contribuiràs a fer possible un programa social al barri del Raval de Barcelona impulsat des del Museu Marítim amb la col·laboració de Surt i Impulsem. Gràcies a aquest programa, joves i adults amb situació de vulnerabilitat, reben formació en l’àmbit de la hoteleria i poden accedir al mercat laboral. Al  Norai els alumnes adquireixen uns coneixements curriculars i certificats professionals que els permeten una sortida laboral i un futur millor.  Des del 2010 Norai ha format més de 1600 alumnes i ha contractat 150 persones. Programa en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i empreses del sector.

 

CAFETERIA I RESTAURANT NORAI
De dilluns a divendres de 9 a 20 h.
Dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.
Telèfon 666 919 998
A/e: reserves@norai.org

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí