El llibre “Bromolis. Fotografia pictorialista de Joaquim Pla Janini” en obert

  • El museu
  • 23.03.2023

Amb motiu de l’efemèride del naixement del fotògraf Joaquim Pla Janini el 1879, l’MMB ofereix en obert el llibre Bromolis. Fotografia pictorialista de Joaquim Pla Janini publicat arran de l’exposició temporal organitzada pel museu l’any 2022 on es mostrava per primera vegada la col·lecció dels 34 bromolis transportats que pertanyen a la col·lecció del museu

A la publicació hi podreu llegir els estudis dels comissaris de l’exposició: Maria de los Santos Garcia Felguera, professora d’Història de l’art i de la fotografia a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona; Laura Covarsí, fotògrafa, historiadora de l’art i conservadora-restauradora de patrimoni fotogràfic; David González, historiador i arxiver de l’Arxiu Històric de Sabadell; i Silvia Dahl, conservadora i responsable de l’arxiu fotogràfic del Museu Marítim de Barcelona.

Des de la seva inauguració, l’MMB ha editat diferents llibres, catàlegs, opuscles i revistes. Algunes publicacions es poden comprar a la botiga, d’altres es poden consultar en línia i descarregar, i totes poden ser consultades a la Biblioteca del Museu.

Descarrega el llibre (PDF)

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí