L’MMB AMB ELS MUSEUS T’ESPEREN

  • El museu
  • 12.04.2023

Des del mes de març ha tornat el cicle Els museus t’esperen, el programa d’activitats per a la gent gran dels Casals i Espais de Gent Gran i usuàries de Vincles BCN que diferents museus organitzem conjuntament amb el Departament de Promoció de la Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona. 

La cita amb l’MMB va ser el dimarts 7 de març amb una visita comentada a l’exposició Catalunya Mar Enllà, en la que els participants van descobrir els tres segles de la marina catalana (segles XVIII-XX), en relació al comerç marítim amb Amèrica i van gaudir d’algunes de les peces més emblemàtiques de les col·leccions de l’MMB.

La iniciativa d’Els museus t’esperen tindrà lloc fins el 29 de novembre i té com a objectiu donar a conèixer, difondre i apropar a les persones grans de la ciutat els museus de Barcelona i d’altres municipis del territori més proper. A més, vol demostrar als participants que els museus no són espais elitistes reservats a certs grups, sinó que són espais on aprendre, passar-s’ho bé i socialitzar amb altres persones.

Les reserves i inscripcions per a participar en el cicle Els Museus t’esperen es fan des dels Casals i Espai de Gent Gran de Barcelona i del servei vinclesBCN.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí