Presentació de Maresmar, Trobada de Centenaris 2018 al Museu Marítim

  • El museu
  • 16.03.2018

El Museu Marítim de Barcelona acull la presentació de Maresmar – Trobada de Centenaris 2018, un encontre de vaixells centenaris i històrics que se celebrarà al Maresme del 8 al 10 de juny. L’acte de presentació tindrà lloc el dijous 1 de març a les 19 h al vestíbul de l’MMB, i hi intervindran Roger Marcet i Barbé, director general del Museu Marítim de Barcelona; Agustí Martin Mallofré, degà de la Facultat de Nàutica de Barcelona, i Xiqui Mas Borrell, director general de Varador 2000.

Aquesta trobada està organitzada per l’empresa d’Arenys de Mar Varador 2000, i hi participaran una vintena d’embarcacions històriques encapçalades pel Santa Eulàlia i el Sirius, que aquest any compleixen 100 anys i encara naveguen. També hi participaran altres vaixells històrics com el Sant Ramon, el Far Barcelona, el Bon Temps i La Courtisane, entre molts d’altres.
Maresmar – Trobada de Centenaris 2018 compta amb el suport del Museu Marítim de Barcelona, la Facultat de Nàutica, la Diputació de Barcelona, Ports de la Generalitat, el Consell Comarcal del Maresme, diversos ajuntaments d’aquesta comarca encapçalats pel d’Arenys de Mar, i altres institucions, entitats i associacions. L’acte central de la trobada es farà el dia 10 de juny al port d’Arenys de Mar, durant el qual es commemorarà especialment el centenari del pailebot Santa Eulàlia.
L’objectiu del Maresmar – Trobada de Centenaris 2018 és triple: difondre la cultura i el patrimoni marítim, divulgar els oficis relacionats amb el mar i promoure l’economia i el turisme del Maresme i els seus municipis. Maresmar té vocació de futur i vol consolidar-se a mig termini com un festival marítim potent i amb entitat pròpia que també sigui un motor de desenvolupament econòmic i turístic del Maresme i dels seus municipis.
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí