CELEBRA EL NADAL AL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

  • El museu
  • 14.12.2023

Com cada any, al Museu Marítim de Barcelona i ho tenim tot a punt per acompanyar-vos durant aquest Nadal!

És per això que al museu trobareu, a més de les exposicions permanents i temporals, activitats familiars per gaudir grans i petits, i el pailebot Santa Eulàlia ben engalanat al Moll de la Fusta per a lluir a la fira Nadal a Port.

Durant aquestes vacances, us proposem enrolar-vos en un vaixell amb l’activitat per a famílies Es busca tripulació!. També podreu submergir-vos en el mar (sense mullar-vos!) gràcies al Planetari del Museu i l’activitat Viatge al fons del mar en batiscafI si el que voleu es posar a prova els vostres coneixements sobre cultura marítima, no us podeu perdre el Museum Quiz Familiar, el 4 de gener al Museu Marítim. Podreu jugar en família i passar una bona estona. Veniu a gaudir d’un Nadal mariner amb nosaltres!

El 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran al Moll de la Fusta amb el pailebot Santa Eulàlia i, juntament amb el seu seguici, recorreran els carrers de la ciutat de Barcelona amb les seves magnífiques carrosses en una proposta plena de música, festa, espectacles… i moltíssims regals per repartir a totes les cases!

Per últim, us recordem que el Museu romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre de 2023 , i l’1 i el 6 de gener de 2024. Els dies 24 i 31 de desembre el Museu tancarà a les 15 h. La resta de dies, l’horari del Museu Marítim serà l’habitual de 10 a 20 h de dilluns a diumenge.

Viu el Nadal al Museu Marítim de Barcelona!

Més informació

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí