El Museu Marítim de Barcelona rep el guardó Ramblista d’Honor 2022

  • El museu
  • 09.11.2022

El Museu Marítim de Barcelona ha rebut el guardó Ramblista d’Honor 2022, atorgat per l’associació Amics de La Rambla.

El Jurat dels Guardons de Ramblista d’Honor 2022 han volgut atorgar al Museu Marítim el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement al seu paper fonamental per a la difusió de la cultura marítima a Barcelona i per la seva vinculació i generositat amb les entitats del barri.

La llibreria Pompeia i a l’arquitecte Juli Capella són els altres guanyadors del Guardó Ramblista d’Honor, que es lliura des de l’any 1961. La Llibreria Pompeia va rebre el guardó en reconeixement a la seva llarga història, a la seva vinculació amb el barri i al seu paper rellevant en la difusió de la cultura a Ciutat Vella, coincidint amb l’any del seu centenari. El tercer guardó de Ramblista d’Honor 2022, va ser atorgat a l’arquitecte Juli Capella en reconeixement a la seva trajectòria professional, al seu mestratge i al seu compromís crític amb la ciutat.

La cerimònia d’entrega es va celebrar  al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, presidit per una representació del govern municipal i pel President de l’associació Amics de la Rambla, Fermín Villar, hi ha comptat amb la presència i introducció als guardons del Director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants del Raval, Enric Canet, i del director general del Museu Marítim de Barcelona, Enric Garcia, qui va recollir el guardó.

Aquest guardó del Museu Marítim se suma a un altre rebut recentment, el premi de Fotoconnexió a la “Millor Iniciativa [Fotogràfica] de l’Any” per l’exposició Bromolis. Fotografia pictorialista de Joaquim Pla Janinique es va poder veure  a l’MMB del 24 de febrer al 9 d’octubre de 2022.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí