Presentació del llibre A rumbo. A. López – Cia. Trasatlantica, a càrrec del seu autor Lino J. Pazos

  • Recerca
  • 10.10.2015

El proper dissabte dia 17 d’octubre de 2015 es presentarà a la Sala d’Actes del Museu Marítim de Barcelona la darrera obra de Lino J. Pazos. Es tracta d’un seguiment “biogràfic” dels vaixells de la companyia, que aporta abundant documentació escrita i gràfica. Malgrat la seva importància, aquesta companyia no ha generat la bibliografia que mereix, de forma que cada nou llibre en un petit pas endavant que cal rebre amb alegria.

La presentació d’aquest llibre esdevé una nova oportunitat per posar la mirada sobre aquesta empresa que era molt més que una companyia de navegació.  Aquesta societat, espina dorsal d’un conglomerant d’empreses, va tenir un pes enorme en la història espanyola contemporània.

Precisament per aquesta raó el Museu Marítim de Barcelona ha plantejat un projecte de recerca específic al voltant de la “Trasatlántica”. Aquest projecte proposa diverses línies d’actuació, entre elles la de sumar els esforços individuals dels investigadors en un únic gran centre de referència sobre la naviliera. 

La presentació es farà a les 19:30

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí