Torna el Posidònia Green Festival

  • El museu
  • 22.09.2023

El Posidònia Green Festival torna al Museu Marítim de Barcelona per a tenyir la ciutat de blau: un festival per a amants de l’oceà.

Es tracta d’un eco-festival d’art i naturalesa on la música, el cinema, la fotografia i les arts escèniques es fusionen amb la ciència i la formació per a la difusió de coneixements i bones pràctiques en defensa del nostre planeta blau.

El Posidònia Green Festival ofereix activitats gratuïtes els dies 7 i 8 d’octubre, adreçades a tots els públics, i centrades en la protecció de l’oceà i les platges davant els canvis climàtics i la contaminació. Es podrà participar en conferències, tallers, xerrades, música, exposicions i eco-market. Totes les  activitats se succeiran ininterrompudament des de les 11 h fins a les 20.30 h, al Jardí del Baluard. Consulteu el programa d’activitats.

El Posidònia Green Festival s’ha dut a terme amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració del Museu Marítim de Barcelona. És un esdeveniment dissenyat i produït seguint els principis de sostenibilitat ambiental, connectant els mons de l’ecologia, l’economia sostenible i l’art d’una forma participativa i innovadora.

Us hi esperem!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí