El pailebot Santa Eulàlia torna a ser operatiu

  • El museu
  • 04.09.2019

El pailebot Santa Eulàlia ha passat el mes d’agost a l’escar, sotmès a les tasques de manteniment i conservació anual. Aquestes feines són indispensables per a la bona conservació i preservació d’aquesta embarcació centenària, una de les poques que encara continuen en actiu en la Mediterrània.

A partir del dimecres 4 de setembre, el pailebot Santa Eulàlia ja es pot visitar al seu emplaçament habitual, el Moll de Bosch i Alsina (Moll de la Fusta) del port de Barcelona. L’horari de visita és de dimarts a diumenge, de 10 a 20.30 h. Dissabtes de 14 a 20.30 h.

El dissabte 21 de setembre el pailebot estarà present a la Festa de la Sal de L’Escala, on podreu veure aquesta embarcació centenària (Torrevella, 1918) fondejada davant la platja de la Riba d’aquesta localitat empordanesa.

També teniu l’oportunitat dhttps://www.visitlescala.com/ca/agenda-dactivitats/festa-de-la-sal-2019e navegar a bord del pailebot Santa Eulàlia tots els dissabtes de 10 a 13h amb l’itinerari Barcelona des del mar : una navegació per descobrir com ha evolucionat la façana marítima de Barcelona. A bord del pailebot podreu observar la transformació del Port Vell, la construcció del barri mariner de la Barceloneta i els antics banys de començaments del segle XX, els suburbis del Somorrostro i el Camp de la Bota i la seva transformació en el barri de la Vila Olímpica i el Fòrum. Imprescindible fer reserva prèvia.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí