CONSULTA A LA BIBLIOTECA. QUÈ CAL SABER

  • Biblioteca
  • 18.06.2020

A partir d’ara per accedir a la Biblioteca del Museu Marítim cal demanar hora. Heu d’enviar un correu a informacio@mmb.cat  o trucar al telèfon del Museu.

Abans de venir us demanarem que consulteu el catàleg http://biblioteca.mmb.cat per tal de triar els llibres que us emportareu en préstec i tenir-los a punt el dia de la recollida. Si necessiteu consultar els llibres dins la biblioteca també haureu de concertar visita ja que us reservarem la taula però prioritzarem el préstec i el servei de consulta telemàtica.

Si teniu llibres en préstec per tornar ens estem posant en contacte amb vosaltres per quedar.

La consulta ha canviat perquè la situació, com tots sabeu, ha canviat. Per tal de complir les mesures de seguretat l’accés a la sala s’ha de fer de forma controlada i personalitzada.

Durant aquests últims mesos us hem acompanyant telemàticament. Hem adaptat el Club de lectura a format virtual i hem atès totes les consultes que ens heu fet arrribar. Hem incentivat l’ús de mitjans digitals i el servei de consulta a través del correu electrònic.

Sempre que sigui possible continuarem atenent-vos a distància per estar a prop vostre. De fet gràcies al Grup d’usuaris del Facebook de la Biblioteca us hem sentit ben a la vora. Fins i tot ha sorgit una trobada telemàtica de periodicitat quinzenal per pensar i construir el futur tots junts. Coincidint en el temps des de diferents espais.

És un temps que convida a la reflexió, a replantejaments, a canviar la perspectiva, a experimentar noves maneres de compartir coneixement i continguts. Una oportunitat per escoltar l’experiència i la veu dels usuaris.

Aprofitarem aquests temps de canvis per millorar, dia a dia, amb el vostre suport i la vostra participació.

Qualsevol comentar-hi o dubte: busquetsfr@mmb.cat

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí