L’Arxiu digitalitza les Memòries i els Llibres de Registre d’Entrades i Sortides de l’MMB

  • Arxiu
  • 27.10.2014
Dintre del programa de digitalització de l’Arxiu General de l’MMB, l’any 2014 s’ha dut a terme la digitalització de dues sèries documentals: les Memòries de l’MMB i els Llibres de Registre d’Entrades i Sortides.
El Museu Marítim de Barcelona disposava de les memòries en format digital des de l’any 2002, moment en què la redacció d’aquest tipus de documents es va començar a elaborar en format electrònic. Aquest any, l’Arxiu de l’MMB ha digitalitzat les memòries anteriors a aquesta data. D’aquesta manera, ja podem comptar amb tota la sèrie de memòries del Museu des de l’any 1939 fins al 2013.
El programa de digitalització de 2014 també ha inclòs la reproducció digital dels Llibres de Registre d’Entrada i Sortida de Documents, des de 1936 a 1993. A partir de l’any 1993 es va automatitzar i informatitzar el Registre d’entrades i sortides del Museu i, per tant, els registres a partir d’aquesta data ja es trobaven en aquest format.

Amb l’actuació d’aquest any s’ha posat a l’abast dels usuaris interns i externs, un gran nombre d’informació sobre la nostra institució en un format que facilitarà la cerca dels continguts recollits en els documents.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí