XIII Trobada d’etnologia marítima

  • Recerca
  • 20.04.2015

6 de maig a les 17h.
Museu Marítim de Barcelona. Sala de Juntes
Drassanes Reials de Barcelona
Av. De les Drassanes s/n
08001 Barcelona
En aquesta ocasió l’Albert Bonet ens presentarà la recerca La recuperació de la cançó de taverna a Torredembarra. Que han dut a terme al Centre d’Estudis Sinibald de Mas (Torredembarra).
Aquestes trobades estan obertes a totes aquelles persones interessades en l’Etnologia Marítima. Com en les anteriors ocasions, proposem una reunió d’intercanvi d’experiències i iniciatives a l’entorn de la recerca en aquest camp.
Les trobades s’estructuren primer amb l’exposició per part dels investigadors que presenten la seva recerca, explicant-la, exposant els objectius, les fonts, la metodologia, les dificultats en les que es troben, i els resultats que estan obtenint, i a continuació s’obre un debat entre tots els assistents al respecte, comentant els diferents aspectes, les qüestions metodològiques i els continguts. L’objectiu és crear un clima de suport i ajuda entre tots els investigadors que estimuli i enriqueixi la recerca en etnologia marítima, i alhora que també consolidi la relació entre ells i la relació amb el Museu.
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí