La col·lecció del Museu Marítim, al Google Arts & Culture

  • El museu
  • 23.05.2019

La col·lecció del Museu Marítim de Barcelona més a prop que mai. Des d’aquest mes de maig la plataforma Google Arts & Culture  us permet explorar una selecció de peces d’alt interès en alta resolució.  D’aquesta manera podeu conèixer de ben aprop el patrimoni marítim del Museu des de qualsevol dispositiu electrònic. Hi trobareu més d’un centenar de peces, entre pintures, fotografies, instruments de navegació, models i peces de vaixells i d’altres objectes simbòlics, acompanyades d’una fitxa descriptiva i d’un text que us contextualitza l’obra.

També estrenem visualització en línia a través de Google Street View, el que us permetrà visitar passejar per l’interior del Museu des de casa : la Sala Gran, l’Auditori, les botigues de la Generalitat, el vestíbul del Museu, la Biblioteca de l’MMB i les magestuoses naus drassanes que acullen les exposicions “Drassanes i Galeres” i “7 vaixells 7 històries”.

Una selecció de peces estan disponibles en alta resolució a través la tecnologia Art Camera, gràcies a una càmera d’altíssima resolució que us permet observar en gran detall les peces.

Us animem a fer un recorregut virtual pel Museu de la mà de Google Arts & Culture.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí