Consulta la “Guia del visitant” del Museu Marítim de Barcelona

  • El museu
  • 01.07.2020

El Museu Marítim de Barcelona posa a la vostra disposició una Guia del Visitant que us acompanyarà i us guiarà en el vostre recorregut per les exposicions permanents del museu. Es tracta d’una publicació que inclou informació genèrica del Museu, una introducció a cadascuna de les exposicions permanents i les principals peces que s’hi mostra, així com un plànol per moure’s dins de l’edifici de les Drassanes Reials de Barcelona on s’ubica el Museu.

La guia està editada a color, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i podeu recollir-la a les taquilles del museu o consultar-la en línia. Esperem que gaudiu d’aquesta nova publicació al vostre servei. Us esperem al Museu Marítim!

GUIA DEL VISITANT (Català)

……………………………………………………………………………………………………………………………

El Museo Marítimo de Barcelona pone a su disposición una Guía del Visitante que le acompañará y le guía en su recorrido por las exposiciones permanentes del museo. Se trata de una publicación que incluye información genérica del Museo, una introducción a cada una de las exposiciones permanentes y las principales piezas que se muestran, así como un plano para moverse dentro del edificio de las Reales Atarazanas de Barcelona, donde se ubica el Museo.

La guía está editada en color, en cuatro idiomas (catalán, castellano, inglés y francés) y puede recogerla en las taquillas del museo o consultarla en línea. Esperamos que disfrute de esta nueva publicación a su servicio. !Les esperamos en el Museo Marítimo!

GUIA DEL VISITANTE (Castellà)
VISITORS GUIDE (English)
GUIDE DU VISITEUR (Français)

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí