Fons de Ferran Arranz i Casaus

  • Arxiu
  • 14.05.2014

El “Gotes d’arxiu” és una iniciativa de L’Arxiu General de l’MMB, amb una periodicitat mensual , per tal de difondre els fons documentals que gestiona. Així, l’abril del 2012 va sortir a la llum el primer número, obrint d’aquesta manera una sèrie, “Tocat i enfonsat”, sobre els naufragis de vaixells, que va tenir continuïtat amb “El Port als anys 80”. L’any 2013, en motiu del 20è aniversari del Consorci de les Drassanes, l’arxiu va recuperar les exposicions més emblemàtiques del Museu Marítim de Barcelona en els darrers anys: “XX aniversari CDRiMMB”. 
 

 

Aquest any el “Gotes d’arxiu” ens acosta els “Fons de l’Arxiu General de l’MMB”, il·lustrats amb documents dels fons de l’arxiu de diferent tipologia: d’empreses, d’associacions i fundacions, institucionals, personals, de l’administració perifèrica de l’Estat i de l’administració local; així com de diferent abast cronològic, amb la temàtica com a denominador comú: la seva vinculació amb la mar.

 

 

El número 21 del “Gotes d’arxiu” presenta el fons Ferran Arranz i Casaus, un fons d’arxiu personal dipositat al Museu Marítim de Barcelona.

 

Les properes setmanes anirem recordant tots els “Gotes d’Arxiu”. No us ho perdeu. 

 
  

 

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí