“El monje del turbante blanco” guanya el XXVI Premi Nostromo

  • El museu
  • 25.11.2022

El dijous 24 de novembre es va fer el lliurament del 26è Premi Literari Nostromo, L’Aventura Marítima, i el 18è Premi Infantil i Juvenil, al Museu Marítim de Barcelona.

L’obra guanyadora del 26è Premi Literari Nostromo L’Aventura Marítimaés El monje del turbante blanco, de Christian Fernández García.

El guanyador del Premi Nostromo a la seva XXVI edició, Christian Fernández García, compta amb una àmplia carrera en el món financer i de l’ensenyament, als quals ha dedicat la seva vida professional. Marí i navegant esportiu per devoció, la vela i el seu món, en què regateja des de fa quaranta anys, són unes de les seves aficions favorites a què dedica una atenció especial. Escriptor vocacional, ha publicat fins ara treballs professionals a l’àmbit de l’emprenedoria i la inversió.

El monje del turbante blanco és la seva primera i afortunada incursió al món de la novel·la, que és precisament la que ha resultat guanyadora del Premi Nostromo. Una trepidant història de les aventures i desventures d’un jove monjo del monestir de Sant Pere de Rodes a la Mediterrània del segle XVI.

El 18è Premi Infantil i Juvenil va guanyar Laia Ballester amb El dia que va arribar l’onada. La finalista va ser No estem sols en el món de Tamara Virgili.

El 26è Premi Literari Nostromo L’Aventura Marítima compta amb una dotació econòmica de 6.000 € i la publicació de l’obra a càrrec d’Editorial Joventut. En la cetegoria infantil, la persona guanyadora del 18è Premi Literari Infantil i Juvenil rebrà un curs de vela al Centre Municipal de Vela de Barcelona Olímpic, a més d’un passi familiar a Las Golondrinas d’un any de durada.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí