Us sentiu usuaris de la Biblioteca del Museu Marítim?

  • Biblioteca
  • 04.05.2010
Sailing companion
Sailing companion

 

Sovint reflexionem sobre la nostra missió, els objectius de la Biblioteca i els nostres usuaris.

 

L’objectiu principal del blog, a l’inici, era ampliar els usuaris de la biblioteca (presencials i virtuals) i donar visibilitat als nostres serveis i a les tasques que s’hi desenvolupen. I enriquir-nos amb la participació dels seguidors del blog. Aquests objectius s’estan complint en bona part. Potser la participació per mitjà de comentaris és reduïda. També s’ha de respectar l’opció de tot visitant a consultar i fins i tot fer-se seguidor sense aportar cap comentari.

 

Com a conseqüència d’aquests raonaments a en Jordi li ha sorgit una pregunta que només vosaltres ens podeu contestar: Quan entreu en aquest blog sentiu que sou usuaris de la biblioteca o sou bloggers que navegueu per la xarxa?
Nosaltres us considerem, i així queda reflectit a la Memòria anual del MMB, com a usuaris virtuals de la Biblioteca en front dels usuaris presencials. L’ideal seria que des de qualsevol lloc poguessiu visitar i accedir als continguts que custodiem, és una idea que volem portar a terme i que desitgem que sigui possible. Arribats en aquest punt encara us considerem usuaris de la biblioteca. Però mirant-nos la situació des de fora, objectivament, la nostra consideració entra en dubte. I se’ns ocorren altres qüestions, Què busqueu en aquest blog? Què us agradaria trobar? Quines seccions que ara hi trobeu us agraden i creieu útils?
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí