Recull de blogs de temàtica marítima

  • Biblioteca
  • 13.03.2009
De nou, us oferim un recull de blogs que considerem interessants:
Alta mar
Alta mar
Alta mar
Blog editat per Fabian des del desembre de 2004, que tracta sobre els costums, la cultura i el patrimoni històric de les Illes Balears. Ofereix àmplia informació sobre el patrimoni i etnografia marítima no només de Ses Illes, sinó que és un clar aparador de la cultura marítima en general des d’una visió mallorquina.

Far de la Banya
Eduard Boada exposa detalladament les característiques tècniques del vaixells mercants que atraquen al Port de Tarragona.

Singradura da Relinga
Singradura da Relinga
Singradura da Relinga
Blog del Grupo de Cultura Mariñeira da Asociación Cultural O Xeito, sobre el patrimoni, història, etnografia i cultura marítima de Galícia.

Noticias modelismonaval.com
Blog de notícies del portal de modelisme naval modelismonaval.com, web de referència per a tots els amants de la construcció i disseny de models de vaixells. En el blog, no es limita a donar informació referent al modelisme sinó que amplia els seus interessos i fa referència també a la construcció naval, oceanografia o patrimoni marítim, entre d’altres temes.

Per a qualsevol suggerència o comentari, no oblideu de posar-vos en contacte amb nosaltres a bibliotecammb@gmail.com, o d’escriure comentaris al blog.
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí