III Concurs de Fotografia de Mar

El Museu Marítim de Barcelona, amb la col·laboració de Casanova Foto, organitza un concurs de fotografia artística de la costa i els ports marítims

Información Práctica
ConcursTusquetsA-850x425

El Museu Marítim de Barcelona, amb la col·laboració de Casanova Foto, organitza el III Concurs de Fotografia de Mar. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal posar en valor el talent i la creativitat de les persones, així com conscienciar de la importància de la fotografia marítima per salvaguardar la memòria històrica.

 

El tema del concurs se centra en immortalitzar indrets de la costa i els ports marítims des d’un punt de vista artístic. S’hi podrà participar fins el 15 de juliol de 2021 pujant un màxim de tres fotografies a Instagram i Twitter amb l’etiqueta #FotografiaMarTusquets. Els participants també han de mencionar al @MuseuMaritim i seguir qualsevol de les tres xarxes socials de l’MMB: Facebook, Instagram o Twitter. Si es vol participar des de Facebook, s’hauran de pujar les fotografies a través de l’aplicació Easy Promos.

 

S’estableixen dos categories de premis: votació del jurat i votació popular. En primer lloc, la fotografia seleccionada pel jurat serà premiada amb una càmera fotogràfica Sony Alpha 6400. En segon lloc, el premi a la fotografia més votada pels usuaris serà una motxilla waterproof i un curs, a elecció de la persona guanyadora, a la nova plataforma de formació online Mentoryng de Casanova Foto. A més a més, les fotografies guanyadores i les seleccionades es mostraran a l’exposició ‘Imatges trobades. La Barcelona marítima de postguerra. El fons Joaquín Tusquets de Cabirol’ fins el 10 d’octubre.
#FotografiaMarTusquets és una iniciativa dirigida a aficionats a la fotografia majors de 16 anys residents a tot el territori espanyol. El concurs s’organitza com a homenatge al concurs de l’any 1948 en el que va participar-hi Joaquín Tusquets de Cabirol i que també es va organitzar des del Museu Marítim de Barcelona.

 

Tota la informació i bases legals del concurs es poden consultar aquí

 

  • #FotografiaMarTusquets

Contacte

Comunicació
+ 34 933 429 920
comunicacio@mmb.cat