Revista Argo. Nova etapa

 

 

 

 

 

 

 

 

La revista Argo enceta la seva segona època totalment renovada i amb nous continguts, però amb els mateixos objectius que la van crear, ara fa deu anys: articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima.

Ja teniu a la vostra disposició els números 1 i 2, i al juny publicarem el número 3. La revista s’edita amb una periodicitat semestral. Preu: 8 Euros. Cliqueu en aquest enllaç per a subscripcions. Per a més informació contacteu amb subscripcions@ad-lante.com o bé al telèfon 902 090 869.

En aquesta nova etapa Argo vol esdevenir una eina de referència i de prestigi per a l’MMB i convertir-se, alhora, en una plataforma de comunicació divulgativa tant pels afeccionats com pels professionals i erudits de la cultura i el patrimoni marítim. La revista Argo s’adreça a tots els públics i pretén articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima. La revista vol ser també portaveu de les diferents xarxes i associacions on l’MMB és present i, fonamentalment, de la seva pròpia xarxa, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana.

La revista Argo s’edita amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Trobareu tots els números de la revista Argo en aquestes llibreries:

BOTIGA DEL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA. Avda. Drassanes s/n. Barcelona
LA CENTRAL. Mallorca, 237. Barcelona
LLIBRERIA ALTAÏR. Gran Via de les Corts Catalanes, 616. Barcelona

MUSEU DE LA PESCA. C/ Major, 56. Palamós
LLIBRERIA 22. Hortes, 22. Girona

LLIBRERIA PARCIR. Àngel Guimerà, 74. Manresa

FASSINA BALANYÀ DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ. Plaça de la Vila, 1. L’Espluga del Francolí

(Actualitzat a 25 de març de 2019)