SERENDÍPIA: el que vaig guanyar amb el que aparentment només m’anava a fer perdre.

  • +16 ANYS
  • 12.04.2021

  L’any passat pretenia passar-lo donant la volta al món; un fortuït tsunami que afectava l’itinerari, però, m’obligà a renunciar als destins inicials. Vist en perspectiva, no puc sinó agrair-ho: de no haver passat, mai hauria arribat on sóc ara.

  La nova ruta em mostrà llocs i persones molt diferents; cultures, enfocaments, actituds -i aptituds-… completament heterogènies. Descobrí coves fosques amb ermitanys aterrats per sortir a l’exterior que, paradoxalment, tenien de màxima aspiració veure una profecia que anomenen “resplendor”; el que nosaltres definiríem com “Sol”. Iglús de parets glaçades al tacte exterior, la gruixudesa i fredor de les quals, però, era la fortalesa d’un càlid interior, amb por a ser glaçat. Rodamons tan cegats buscant or, que ni s’havien adonat que a casa tenien diamants.

  COVID-19, “tsunami humanitari”: m’has privat conèixer el món exterior. Però m’has descobert un d’interior obviat que necessitava explorar molt més urgentment: Jo: “l'ermitany”, “iglú” i “rodamón”.

  Vesper la Grumet

ÚLTIMS RELATS / ÚLTIMOS RELATOS

mmb microrelats

El mar t’inspira?
Envian’s el teu relat!

PARTICIPA!

Col·laboren

#museumaritim

Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress

Error: Las solicitudes de API se están retrasando para esta cuenta. No se recuperarán nuevas entradas.

Inicia sesión como administrador y mira la página de configuración de Instagram Feed para obtener más detalles.