Publicació de la revista ARGO#2

  • El museu
  • 16.01.2019

Iniciem l’any amb la publicació del segon número de la revista ARGO. Aquesta nova etapa de la revista vol posicionar i consolidar aquesta eina editorial com una plataforma de comunicació divulgativa tant pels afeccionats com pels professionals i erudits de la cultura i el patrimoni marítims.

ARGO#2 conté un dossier central dedicat a la nàutica esportiva i de lleure a Catalunya; articles sobre la façana marítima de Barcelona del segle XVII (Els tresors del Museu), sobre el pintor Josep Pineda i un dedicat al Museu Marítim d’Amsterdam (Mar enllà); una entrevista a Vicente García-Delgado sobre la memòria de la vela llatina a Catalunya i un rumb al passat sobre la commemoració dels 150 anys de la construcció del canal de Suez.

La revista Argo s’edita amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Podeu adquirir la revista ARGO a la botiga del Museu Marítim de Barcelona i en llibreries d’arreu de Catalunya. També podeu subscriure-us online i rebre-la directament per correu postal. Cliqueu en aquest enllaç per a subscripcions . Per a més informació contacteu amb subscripcions@ad-lante.com o bé al telèfon 902 090 869.

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí