El pailebot Santa Eulàlia, en tasques de manteniment anuals

  • El museu
  • 22.07.2019

A partir del 22 de juliol el pailebot Santa Eulàlia inicia el període de manteniment i conservació anual, pel que es trasllada al varador on es revisa l’embarcació per a la seva posta a punt per a la temporada 2019-2020.   Per aquest motiu, el pailebot Santa Eulàlia abandona el seu tradicional emplaçament al Moll de Bosch i Alsina del port de Barcelona. Les tasques s’allargaran fins a finals d’agost. Les persones que vulguin visitar aquesta embarcació podran fer-ho a partir del mes de setembre,  amb un Santa Eulàlia en plena forma.

 

A partir del 22 de julio el pailebote Santa Eulàlia inicia el periodo de mantenimiento y conservación anual, por lo que se traslada al varadero donde se revisa la embarcación para su puesta a punto para la temporada 2019 a 2020. Por este motivo, el pailebote Santa Eulàlia abandona su tradicional emplazamiento en el Moll de Bosch i Alsina del puerto de Barcelona. Las tareas durarán hasta finales de agosto. Las personas que quieran visitar esta embarcación podrán hacerlo a partir de septiembre, con un Santa Eulàlia en plena forma.

 

Due to maintenance and conservation works, from July 22nd onwards Santa Eulàlia schooner will be moved to a boatyard in order to prepare it for next season. Due to this works, Santa Eulàlia schooner will not be opened to visitors at its usual location in the Bosch i Alsina dock of the port of Barcelona. Visitors will be welcomed again from september, when they will be able to enjoy the schooner in top form.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí