Ja és Nadal al Museu Marítim

  • El museu
  • 20.12.2021

Ja és Nadal al Museu Marítim de Barcelona i ho tenim tot a punt per acompanyar-vos durant aquests dies tant especials. És per això que al museu trobareu, a més de les exposicions permanents i temporals, activitats familiars per gaudir grans i petits, un concert de Nadal a càrrec del Cor Drassanes, i les embarcacions històriques pailebot Santa Eulàlia i Far Barcelona engalanades al Moll de la Fusta per a lluir a la fira Nadal a Port.

Aquests dies de Nadal, us proposem posar-vos en la pell de les tripulacions que travessaven l’Atlàntic a bord d’antics velers amb l’activitat L’aventura de navegar mar enllà. També podreu mirar els estels al Planetari del Museu amb l’activitat La mar de cels. I si el que voleu es posar a prova els vostres coneixements sobre cultura marítima, no us podeu perdre el Museum Quiz Familiar, el 4 de gener al Museu Marítim. Podreu jugar en família i gaudir d’una bona estona. Veniu a gaudir d’un Nadal mariner amb nosaltres!

El tradicional concert de Nadal a càrrec del Cor Drassanes, sota la direcció d’Òscar Peñarroya, tindrà lloc el dilluns 20 de desembre a les 19 h al vestíbul del Museu. Justament al vestíbul hi trobareu un arbre de Nadal de 4 metres engalanat amb motius nadalencs.

El 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran al Moll de la Fusta amb el pailebot Santa Eulàlia i, juntament amb el seu seguici, recorreran els carrers de la ciutat de Barcelona amb les seves magnífiques carrosses en una proposta plena de música, festa, espectacles… i moltíssims regals per repartir a totes les cases!

Per últim, us recordem que el Museu romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre, i l’1 i el 6 de gener de 2022. Els dies 24 i 31 de desembre el Museu tancarà les portes a les 15 h. La resta de dies, l’horari del Museu Marítim serà l’habitual de 10 a 20 h de dilluns a diumenge. Diumenges a partir de les 15 h. l’accés és gratuït.

Viu el Nadal al Museu Marítim de Barcelona!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí