Ja és Nadal al Museu Marítim

  • El museu
  • 22.12.2019

Ja és Nadal al Museu Marítim de Barcelona. Ho tenim tot a punt per acompanyar-vos durant aquests dies tant especials. És per això que al museu trobareu, complementàriament a les exposicions permanents i temporals, activitats familiars per gaudir grans i petits, un concert de Nadal a càrrec del Cor Drassanes, i una il·luminació per embellir el pailebot Santa Eulàlia i la façana principal del museu.

Per segon any consecutiu el pailebot Santa Eulàlia llueix un enllumenat nadalenc que permet posar en valor la seva estructura centenària. L’encesa del pailebot es podrà veure  a partir del dimecres 18 de desembre al Moll Bosch i Alzina, l’habitual emplaçament d’aquest veler tradicional, a tocar del Museu. Des de la darrera setmana de novembre la façana principal del Museu Marítim també llueix una il·luminació especial en el marc del projecte d’enllumenat de Nadal #RavalKm0 2018.

El tradicional concert de Nadal a càrrec del Cor Drassanes, sota la direcció d’Òscar Peñarroya, tindrà lloc el dijous 19 de desembre a les 19 h al vestíbul del Museu. Justament al vestíbul hi trobareu un arbre de Nadal de 4 metres engalanat amb motius nadalencs

El Museu romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener de 2020. Els dies 24 i 31 de desembre el Museu tancarà les portes a les 15 h. La resta de dies, l’horari del Museu Marítim serà l’habitual de 10 a 20 h de dilluns a diumenge. Diumenges a partir de les 15 h. l’accés és gratuït.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí