EL PAILEBOT SANTA EULÀLIA ES TRASLLADA AL VARADOR PEL SEU MANTENIMENT ANUAL

  • El museu
  • 05.07.2023

Des del 5 de juliol i fins el 6 de setembre el pailebot Santa Eulàlia se sotmet a tasques de manteniment i conservació anual, pel que es trasllada al varador on es revisa l’embarcació per a la seva posta a punt per a la temporada 2023-2024.   Per aquest motiu, el pailebot Santa Eulàlia abandona el seu tradicional emplaçament al Moll de Bosch i Alsina del port de Barcelona. Les persones que vulguin visitar l’embarcació podran fer-ho a partir del mes de setembre,  amb un Santa Eulàlia en plena forma.

Desde el 5 de julio hasta el 6 de septiembre el pailebote Santa Eulàlia se somete a las tareas de mantenimiento y conservación anual, por lo que se traslada al varadero donde se revisa la embarcación para su puesta a punto para la temporada 2023-2024. Por este motivo, el pailebote Santa Eulàlia abandona su tradicional emplazamiento en el Moll de Bosch i Alsina del puerto de Barcelona. Las personas que quieran visitar la embarcación podrán hacerlo a partir de septiembre, con un Santa Eulàlia en plena forma.

Due to maintenance and conservation works, from 5th July to 6th September, Santa Eulàlia schooner will be moved to a boatyard in order to prepare it for next season 2023-2024. Due to this works, Santa Eulàlia schooner will not be opened to visitors at its usual location in the Bosch i Alsina dock of the port of Barcelona. Visitors will be welcomed again from september, when they will be able to enjoy the schooner in top form.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí