Avís: mesures adoptades pel Museu Marítim de Barcelona en relació al COVID-19

  • Educació
  • El museu
  • 20.03.2020

D’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i per tal de contribuir a frenar l’expansió del COVID 19, el Museu Marítim de Barcelona romandrà tancat al públic fins a nou avís. Preguem disculpeu les molèsties.

Durant els dies de tancament per causa de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus COVID-19, el Registre general de documents del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona només acceptarà comunicacions per via electrònica seguint aquest enllaç  

Museu Marítim de Barcelona
Consorci de les Drassanes Reials de Barcelona i Museu Marítim de Barcelona

Barcelona, a 25 de març de 2020

————————————————————————————————

 

El Museu Marítim de Barcelona informa de les accions adoptades en compliment de les mesures de contenció del COVID-19, d’acord amb l’alerta sanitària decretada per la Generalitat de Catalunya:

Mesures extraordinàries d’higiene per a la protecció de les persones usuàries i visitants
– S’incrementa la neteja habitual de les instal·lacions del museu.
– Es reforça la neteja i desinfecció habitual de les àudio-guies d’acompanyament a la visita a les exposicions del museu, amb líquid desinfectant alcohòlic.
– El Museu redueix l’accés de les persones visitants a les sales d’exposició a un terç de l’aforament habitual, per garantir un espai interpersonal de protecció.

Es cancel·la o s’ajorna la celebració de les següents activitats adreçades al públic familiar previstes pels dos propers caps de setmana (14-15  i 21-22 de març):
– Taller-activitat Monstres i sirenes prevista pel diumenge 15 de març. Cancel·lat
– Viatge al fons del mar en Batiscaf, prevista pel diumenge 22 de març. Cancel·lat
– Sessió de conta-contes “Petites històries, grans dones” prevista per dissabte 14 de març. Ajornat

S’ajorna la celebració de les activitats adreçades a públic adult de més aforament, a l’espera de fixar nova data:
– Sopar gastronòmic “El peix a les cuines del món” previst pel 26 de març.Ajornat
– Jornada de Museus i Educació, prevista pel 24 de març.Ajornat

A partir del diumenge 15 de març, i fins a nou avís, tots els diumenges a la tarda (a partir de les 15h.) es tancarà l’accés als visitants, de manera puntual i extraordinària, per evitar possibles aglomeracions de persones a l’interior del Museu a tenor de la gratuïtat en l’accés al museu dels diumenges a la tarda.  La resta de dies el Museu té previst obrir al públic de manera habitual, de dilluns a dissabte de 10 a 20 h, i diumenge de 10 a 15 h.

La resta d’oferta d’activitats adreçades a tots els públics (navegacions i itineraris a peu) i les visites escolars (sempre que no impliquin professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament) es mantenen en el seu horari i calendari habitual.

Des del Museu Marítim de Barcelona seguim treballant per contribuir a la contenció del COVID-19 i preservar la salut de les persones visitants, usuàries i treballadores d’aquest equipament públic. Us mantindrem informats/des de les possibles novetats que pugui haver-hi pel què fa als protocols d’actuació del nostre museu, seguint les indicacions que decretin les autoritats sanitàries.

Lamentem les molèsties ocasionades,

Barcelona, a 12 de març de 2020

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí