NOU PROGRAMA DE CURSOS DE MANTENIMENT D’EMBARCACIONS D’ESBARJO

  • Educació
  • 06.09.2018

Aquest mes d’octubre s’inicien de nou els Cursos de Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo que el Museu Marítim duu  terme amb la col·laboració de l’Institut de Nàutica de Barcelona. Aquests cursos s’adrecen a aquelles persones que tenen una embarcació d’esbarjo o que en són usuaris assidus.

Un bon manteniment de l’embarcació suposa una disminució de les avaries, una bona conservació en els materials i una millora de les condicions de seguretat. L’objectiu d’aquests cursos és adquirir els coneixements bàsics per al manteniment del vaixell o, en el seu cas, per a l’encàrrec de feines a un professional.

Igualment, es donaran les instruccions per a la personalització del pla de manteniment, el llistat de comprovacions a l’embarcació pròpia i informació per fer una gestió sostenible dels residus que es produeixen durant el manteniment.

Aquests cursos són eminentment pràctics i permeten als assistents practicar in situ les tècniques i conèixer els materials més adequats per poder dur a terme el manteniment d’una embarcació d’esbarjo. Els cursos són impartits per professionals del sector que tenen una dilatada experiència en el manteniment i la reparació d’embarcacions, cosa que permet als participants conèixer quins són els materials i els procediments més adequats per utilitzar en cada acció de manteniment.

Calendari dels cursos

Curs Dates
Manteniment de vaixells de fibra 17, 24 de novembre i 1 de desembre 2018
Manteniment de motor dièsel 10 i 11 de novembre 2018
Energia elèctrica a bord 24 i 25 de novembre 2018
Manteniment de motor dièsel 2 i 3 de febrer 2019
Energia elèctrica a bord 15 i 16 de febrer 2019
Pintura i vernissos 9, 16 i 23 març de març 2019
Manteniment de l’eixàrcia i les veles 4a i 5a setmana de febrer 2019
Manteniment de cobertes de fusta 30 març i 6 i 13 d’abril 2019

Més informació a puigrcr@mmb.cat

INSCRIU-TE AQUÍ 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí