POSA A PROVA ELS TEUS CONEIXEMENTS SOBRE LA VENDÉE GLOBE

  • Educació
  • 19.03.2021

Posa a prova els teus coneixements sobre la Vendée Globe 2020 amb un nou joc en línia.

Les persones aficionades que han seguit la novena edició de la Vendée Globe, la regata considerada l’Everest de la navegació poden posar a prova els seus coneixements amb un nou quiz virtual.

Activitats per a tots els públics

Amb motiu d’aquesta regata, el Museu Marítim de Barcelona i la Fundació Navegació Oceànica Barcelona hem desenvolupat nombroses activitats adreçades a diferents públics com ara el Conte de la volta al món que durà a terme durant els pròxims dies, un programa educatiu adreçat als centres d’educació primària i secundària o un Cicle de Converses oceàniques que us convidem a visionar si us les vau perdre.

I per als més petits, aprofiteu i feu una repassada del número 9 del butlletí infantil Patapum on precisament parlem d’aquesta regata.

Últimes setmanes per visitar l’exposició

Si encara no heu visitat l’exposició Vendée globe 2020. Regata a vela en solitari al voltant del món, encara sou a temps!

Allà podeu descobrir aquesta regata extrema que enguany ha celebrat la seva novena edició i que va comptar amb la participació del barceloní Dídac Costa. La regata de la Vendée Globe –que consisteix en fer la volta al món en solitari i sense escales- es considera  una de les més dures i exigents que existeixen. Aquesta prova esportiva és molt més que una carrera o un torneig habitual; hi ha competició, però també aventura, resistència, convivència i molta incertesa que exigeix una constant superació personal.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí