Barcelona dibuixa al Museu Marítim

  • Educació
  • 16.10.2019

El proper diumenge 20 d’octubre el Museu Marítim participarà per primer cop en el Barcelona Dibuixa. Es tracta de la gran festa del dibuix de la ciutat de Barcelona (coneguda com Big Draw fins l’any passat), i s’oferiran fins a 48 tallers gratuïts per gairebé tots els barris de manera que grans i petits podran compartir la seva creativitat i explorar les possibilitats que ofereixen el llapis i el paper.

Al Museu Marítim de Barcelona comptarem amb la il·lustradora Carlota Juncosa, que ens proposa el taller Dibuixar i pensar: idees boges i sensates per salvar el mar de plàstic. No us el podeu perdre: hi serem des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda!

En què consistirà el taller? Us avancem un petit tast:

“Hi havia una vegada l’edat de pedra, l’edat de bronze i ara estem en mig de l’edat de plàstic. Perquè cada any produïm 300.000.000 de tones de plàstic i una bona part entra als rius i oceans”. A partir d’aquesta frase de Boyan Slat, i inspirats per accions i històries reals o fictícies, petits i grans podreu imaginar idees boges i/o ultra-sensates per salvar el mar i a nosaltres mateixos del plàstic.

Com ho farem?

La idea no és altra que la de pensar entre tots un munt d’idees, ja siguin realistes o no, entorn els plàstics, i omplir amb elles tota una paret. Ho entendreu millor amb la guia que ens ha dibuixat la pròpia Carlota!

 

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí