X Jornada Xarxa Museus Marítims de la Costa Catalana

L'impacte de les marques turístiques en els museus

Informació Pràctica
X Jornada Xarxa Museus Marítims de la Costa Catalana

Els museus marítims de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana organitzen cada any trobades a la seu d’un dels museus amb l’objectiu de compartir experiències, treballar conjuntament per oferir un millor servei als visitants de museus, millorar la gestió pròpia des museus, i establir un vincle comú de diàleg constant.

La desena edició de la jornada vol parlar de la marca Barris i viles marineres, una iniciativa de l'ACT. S ’estructura en dues intervencions d’especialistes, la primera més acadèmica, i la segona mostrant el punt de vista de l’administració. Acte seguit hi haurà un debat amb els participants. 

Quatre museus ubicats a municipis que han rebut la certificació Barris i viles marineres expliquin breument quin impacte ha tingut fins ara la marca en els seus museus i el patrimoni que gestionen.  La idea és generar un debat entre museus, especialistes i tècnics dels municipis.

Jornada virtual gratuïta. Inscripcions

Data

  • 03/12/2020

Horaris

  • De 09:20 a 11:00

Lloc

  • Web

Preu

  • Gratuït

Adreçat a

Tots els publics

Professional

Informació de reserves

Inscripcions al web del Museu. La jornada serà virtual. Rebreu la informació per accedir a la plataforma Zoom, dos dies abans.

Idiomes

Català

Places

100 Places

Crèdits

  • OrganitzadorMMB