Una mar lila

Fem un recorregut pel museu amb mirada de gènere

Informació Pràctica
Una mar lila


Per commemorar el Dia Internacional de la Dona es proposa una visita a les exposicions del Museu des d'una mirada de gènere, que realitzaran Catalina Gayà i Laia Seró.

Posar-se les ulleres liles dins d’un museu implica fer-se moltes preguntes. On són les dones? I després, inevitablement, cal preguntar-se... per què no hi som? i si hi fóssim, què passaria? Com canviaria la història? I el relat, com seria?

La ruta en lila que us proposem per l’interior del MMB és una aventura que té com a objectiu qüestionar-nos el relat de la història i, sobretot, atrevir-nos a denunciar per què les dones no som part del relat museístic, encara ara avui en dia. Segueix vigent allò de que per ser dona i ser part del relat del museu hem d’estar nues?

Durant la ruta, farem una volta per l’exposició 7 Vaixells 7 històries, ens situarem molt a prop dels rems de la galera i, entre totes, construirem un altre relat de la mar en què apareixeran nous temes, noves formes de relacionar-se i el nom de moltes dones de mar que van existir (i existeixen), però han estat (i encara són) invisibles.

Horari: 17.00 a 18.00
Aforament: 30 persones.
Faran la visita: Catalina Gayà Morlà i Laia Seró Moreno, autores de Dona'm a mar  

SESSIÓ ANUL·LADA

INSCRIU-T'HI

Data

  • 13/03/2020

Horaris

  • De 17:00 a 18:00

Lloc

  • Naus de la Generalitat

Preu

  • Gratuït

Adreçat a

Tots els publics

Informació de reserves

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Idiomes

Català

Places

30 Places

Crèdits

  • OrganitzadorMuseu Marítim de Barcelona