Petites històries, grans dones

Museus amb ulls de dones

Informació Pràctica
Petites històries, grans dones

Si us agrada que us expliquin contes, aquesta és la vostra! Del 5 de març al 3 d'abril, deu museus catalans us convidem al cicle Petites històries, grans dones on podreu descobrir la vida de dones rellevants de la cultura, la ciència, l'esport i les arts... a través d'un espectacle de conta-contes teatralitzat.

En aquesta edició el Museu Marítim de Barcelona presenta el conte de la vida de la pescadora Maribel Cera, que ens acompanyarà durant l'activitat.

Maribel Cera és una de les poques pescadores en actiu de Catalunya. Des de que era petita lluita per trencar estereotips i poder fer la feina que realment li agrada: sortir a pescar! De fet, als set anys ja acompanyava el seu pare per pescar a Sant Carles de la Ràpita. 

Aquesta proposta s'emmarca dins el programa d'activitats de l'exposició temporal "Jo de petita anava sempre al moll", que també es podrà visitar el mateix dia.

Data: dissabte 5 de març
Hora: 17 h
Durada de l'activitat: 1h
Preu: gratuït

Reserva AQUÍ la teva plaça

El cicle Petites històries, grans dones es una activitat coorganitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya,  el Museu Marítim de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu del Disseny de Barcelona, els Museus d’Esplugues de Llobregat, la Fundació Joan Miró, el Museu d’Història de Catalunya i el Recinte Modernista Sant Pau.

Cal consultar els webs dels Museus per reservar l’activitat amb antelació.

Activitat gratuïta amb aforament limitat.

Data

  • 05/03/2022

Horaris

  • De 17:00 a 18:00

Lloc

Adreçat a

Famílies

Idiomes

Català

Places

150 Places

Crèdits

  • OrganitzadorMuseu Marítim de Barcelona