Museus, educació i sostenibilitat

XXI Jornades de Museus i Educació

Informació Pràctica

ATENCIÓ: La inscripció a la jornada romandrà oberta fins al dilluns 29 a les 9 h. L' opció al dinar no està disponible des del divendres 26 a les 12 h.

Museus, educació i sostenibilitat

Els museus del segle XXI han d’enfrontar-se al repte que suposa ser sostenibles tant des del punt de vista ecològic i econòmic com, molt especialment, des del punt de vista social. Els museus- diu l’ICOM que aquest any ha creat un grup de treball sobre el tema- no han d’actuar com a testimonis del passat i guardians dels tresors de la humanitat per a les generacions futures, sinó que també han de jugar un paper primordial en el desenvolupament de l’educació i de la democratització.   

Amb aquestes jornades el Museu Marítim de Barcelona i el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla a l’Espluga de Francolí volen posar a debat de quina manera els museus poden contribuir a generar coneixement i reflexió sobre la nostra interrelació amb el planeta. Només des d’aquest coneixement previ podem imaginar com aconseguir un creixement sostenible i inclusiu i una convivència pacífica, pròspera i equitativa per a tothom, ara i en el futur.

Data

  • 30/04/2019

Horaris

  • De 09:00 a 18:00

Lloc

Preu

  • 48.75 € General
  • 36.57 € Inscripció EstudiantsPreu per als membres de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana

Adreçat a

Professional

Informació de reserves

Inscripcions on line al web del Museu

Idiomes

Català

Places

100 Places