Museum Quiz d’estiu

Format virtual

Informació Pràctica
Museum Quiz d’estiu

Amb l'estiu arriba una nova edició del tradicional Museum Quiz però, en aquesta ocasió en emissió en directe. El nou format proposa que jugueu des de casa a un sol concurs, cinc rondes amb sis preguntes cada una d’elles. Les preguntes, que s’han de respondre a la plataforma kahoot seran sobre temes d’actualitat, sobre les exposicions temporals de cada museu, esport, música, ... totes elles relacionades amb cada un dels museus participants. Visiteu els webs per poder preparar-vos bé les respostes!

Tornarem a comptar amb l’actor i humorista Alberte Montes qui compartirà la vetllada amb tots els equips participants en directe, en aquesta ocasió des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i des de la plataforma Zoom. 

Per participar en el Museum Quiz Estiu, cal ser major de 18 anys, apuntar-se en equip (mínim 4 persones, màxim 6), disposar d’una bona connexió d’internet i de dos dispositius: un pel seguiment de l’activitat amb Zoom i una altre per participar en el joc a través de la plataforma kahoot. 

Enguany es farà una única sessió en línia, el dimecres 8 de juliol, de 21 a 23 h.

Hi haurà premis! No t'ho pots perdre! Comparteix la teva experiència amb #museumquizbcn


Data

  • Del 08/07/2020
  • al 09/07/2020

Horaris

  • De 21:00 a 00:00

Lloc

  • Web

Adreçat a

Tots els publics

Idiomes

Català

Crèdits

  • OrganitzadorMMB