Museum Quiz a casa

Posem a prova els teus coneixements!

Informació Pràctica
Museum Quiz a casa

Diversos museus catalans llancen  #MuseumQuizACasa, una edició conjunta especial del concurs Museum Quiz durant els dies de confinament amb l’objectiu de proporcionar una alternativa cultural i de lleure mentre duri el confinament social sol·licitat per les autoritats sanitàries com a mesura de prevenció del Covid-19.  

La nova proposta d’una quinzena de museus adopta el nom de #MuseumQuizACasa i inclou una versió per a Adults (públic en general) i una altra per a Famílies (infants). El concurs s’inicia el dissabte 28 de març i estarà actiu mentre duri el confinament social. DE dilluns a divendres s'adreça a Famílies amb un concurs cada dia dedicat a un dels museus participants, i els dissabtes s'adreça a públic general amb preguntes de tots els museus en un únic concurs. Estarà construït sobre la plataforma gratuïta Kahoot. 

Les preguntes inclouran temes d’actualitat, locucions i frases fetes, cultura popular, arts (música, cinema, pintura, escultura, gravat, disseny, etc.) i curiositats, amb especial atenció al patrimoni cultural de cadascun dels museus participants. Es preveuen 4 tipologies de pregunta: quiz, cert/fals, pregunta oberta i puzle. Es recomana que cada equip estigui format per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones. Un cop finalitzada la sessió tothom podrà veure la seva puntuació en relació a la resta de persones participants.

ACCEDEIX AL WEB


Data

  • Del 28/03/2020
  • al 26/04/2020

Horaris

  • De 18:00 a 22:00

Lloc

  • Web

Adreçat a

Famílies

Tots els publics

Idiomes

Català

Crèdits

  • OrganitzadorMuseu Marítim de Barcelona