Mítics de Barcelona

Sopars de peix al restaurant Norai

Informació Pràctica
Mítics de Barcelona

Barcelona és una ciutat amb una gran tradició culinària. Molts restaurants s’han convertit en mítics i han donat prestigi a la ciutat, com Can Ros, Casa Leopoldo, el Turia o les ja desaparegudes guinguetes de la Barceloneta. En el nou cicle de sopars al Restaurant Norai del Museu Marítim té com a objectiu redescobrir la història d'aquests establiments i recuperar alguns dels plats més emblemàtics, molts d'essència marinera, que han perdurat en la nostra memòria gustativa.

o 30 de maig: Can Ros (Marta Cid i Albertt Enrich)

o 20 de juny: Casa Leopoldo 

o 25 de juliol: El Turia, (Núria Paricio) / Suquet de l'Almirall (Can Ros)

El vi dels tres sopars serà subministrat per les bodegues Torres.

Reserves al Restaurant Norai - Telèfon 666 919 998

Data

  • Del 30/05/2024
  • al 25/07/2024

Horaris

  • De 21:00 a 23:30

Lloc

  • Restaurant

Adreçat a

Tots els públics

Informació de reserves

Reserves al restaurant Norai - 666 919 998 i reserves@norai.org

Idiomes

Català

Places

70 Places

Crèdits

  • Col·laboradorRestaurant Norai Raval SCCL
  • Col·laboradorSapiens Publicacions, SCCL | Director Revista Cuina > Josep Sucarrats i Miró