La companyia de dansa Mal Pelo actua al Marítim

Dins del programa del Festival Grec 2020

Informació Pràctica
La companyia de dansa Mal Pelo actua al Marítim

El Festival Grec Barcelona torna aquesta estiu al Museu Marítim de Barcelona. Del 4 al 6 de juliol la companyia de dansa Mal Pelo hi actuarà amb un espectacle basat en la música de Johann Sebastian Bach i que posa en relació la música, la dansa i l’arquitectura.

 

Es tracta d’un espectacle que relaciona música, dansa i arquitectura, a partir de l’entorn que configuren els murs del Conjunt Monumental de les Drassanes Reials i el Museu Marítim, dins d’un treball de la companyia que relaciona la seva producció amb diferents entorns arquitectònics.

La història, els materials amb què està construït, la llum i la sonoritat de l’espai que els artistes prenen com a escenari inspiren, en cada cas, unes propostes que són, sempre, úniques i singulars. Es tracta de fer palesa la poètica dels espais i de mostrar com influeixen en les nostres percepcions”.

Un quartet de cordes i un quartet de veus —sota la direcció de Joel Bardolet— interpretaran obres de Johann Sebastian Bach,  combinarant fragments de cantates barroques amb parts de Lart de la fuga, la Partita núm. 2 , entre d’altres. Fanny Thollot és l’autora del món sonor en diàleg amb la música. Pep Ramis, María Muñoz, Federica Porello i Zoltán Vakulya són els ballarins i ballarines a l’escenari.

Inventions és la tercera part de la tetralogia Bach Project, de la qual ja s’han presentat el solo Bach i el septet On Goldberg Variations / Variations.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ I COMPRAR D'ENTRADES


Data

  • Del 4 al 6 de juliol

Lloc

  • Del 4 al 6 de juliol Sala Gran

Adreçat a

Tots els publics

Informació de reserves

Web del Festival Grec Barcelona

Idiomes

Català

Crèdits

  • OrganitzadorInstitut de Cultura de Barcelona