III concurs de fotografia de mar


Informació Pràctica
III concurs de fotografia de mar

Ets aficionat a la fotografia? Busquem nous talents! Les teves fotografies poden ser un referent per a futures generacions com ho és ara el fons fotogràfic de Joaquín Tusquets de Cabirol.

TEMA
Fotografies de la costa i els ports marítims des d'un punt de vista artístic.


PREMIS

1er Premi del jurat
El premi per votació del jurat és una càmera fotogràfica Sony Alpha 6400

2on Premi del públic
El premi a la fotografia més votada pel públic és una motxilla waterproof i un curs fotogràfic, a elecció de la persona guanyadora, a la nova plataforma de formació online Mentoryng de Casanova Foto

A més a més, les fotografies guanyadores i seleccionades es mostraran a l’exposició ‘Imatges trobades. La Barcelona marítima de postguerra. El fons Joaquín Tusquets de Cabirol’ fins el 10 d'octubre.


DATES
Es pot participar al III Concurs de Fotografia de Mar del 15 de juny al 15 de juliol de 2021

Les votacions es tancaran el dia 20 de juliol

Es faran públics els noms de les persones guanyadores el 23 de juliol a través de les xarxes socials de l'MMB i d'aquesta web


INSTRUCCIONS DE PARTICIPACIÓ
Participa-hi a través de les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter de l'MMB, Es podrà pujar un màxim de 3 fotografies i caldrà mencionar @MuseuMaritim i incloure el hashtag #FotografiaMarTusquets. Els participants optaran al premi del públic (per a la foto amb més likes) i al premi del jurat.

El Museu Marítim de Barcelona organitza el III Concurs de Fotografia de Mar en col·laboració amb Casanova Foto amb motiu de la nova exposició temporal 'IMATGES TROBADES. LA BARCELONA MARÍTIMA DE POSTGUERRA. 

Adreçat: a partir de 16 anys 

Consulta AQUÍ les bases del concurs.

Participa AQUÍ en el III Concurs Fotografia de Mar!

Data

  • Del 15/06/2021
  • al 15/07/2021

Horaris

  • De 01:00 a 23:59

Lloc

Preu

  • Gratuït

Idiomes

Castellano / Català

Crèdits

  • Casanova foto