Festival Cruïlla XXS: Comedy

Humor al Jardí del Museu Marítim

Informació Pràctica
Festival Cruïlla XXS: Comedy

El jardí del Museu Marítim de Barcelona acull del 8 de juliol al 2 d’agost “Comedy”, un cicle d’actuacions humorístiques en el marc del Cruïlla XXS.  La programació ha estat elaborada pel còmic i guionista Tomàs Fuentes.  Inclou espectacles i monòlegs de Miguel Noguera, Charlie Pee, Bru Esteve, Impro Barcelona, el Roast a Pepe Colubi, Txabi Franquesa, Luis Álvaro, sessions de micro obert, La Ruina Show, l'espectacle 'El Soterrani' i el mateix Tomàs Fuentes, entre d'altres. La programació d'humor dona continuïtat a la carpa del Cruïlla Comedy, un espai que es va impulsar en la passada edició del festival barceloní.

Completen la programació Andreu Casanova, Patricia Espejo, Carmen Romero, Raquel Hervás,Irene Minovas, Ana López, Xavi Daura, Adri Romero, Enzo Vizcaíno, Ignasi Taltavull, Guillem Estadella, Marc Sarrats, Pilar de Francisco, Borja Sumozas, Vermunólogos, Jorge Yorya, Kike García, Andrés Fajngold i Denny Horror.

Aquest festival “Comedy” de petit format impulsat pel Cruïlla s'adapta a les circumstàncies sanitàries, amb un aforament reduït i mantenint la distància de seguretat.

ENTRADES AL WEB DEL FESTIVAL

Data

  • Del 8 de juliol al 2 d'agost

Lloc

Adreçat a

Tots els publics

Informació de reserves

Entrades al web del Festival Cruïlla

Idiomes

Castellano

Crèdits

  • OrganitzadorBarcelona Events Musicals, S.L.