Els imaginaris del mariner homosexual

Taula rodona a l'entorn de l'exposició El desig és tan fluid com la mar

Informació Pràctica
Els imaginaris del mariner homosexual

Taula rodona a l'entorn de la construcció de la figura del mariner homosexual, des de la imatge més convulsa narrada per autors com Jean Genet, passant per la hipermasculinatzada dibuixada per Tom of Finland i, fins i tot, la més relaxada utilitzada en els anuncis Jean Paul Gaultier.

La taula, que estarà coordinada per Victor Ramírez Tur, comissari de l'exposició, comptarà amb la participació de l'antropòleg Manuel Delgado i de l'escriptor i cronista de Barcelona, Xavier Theros.

Víctor Ramírez Tur és professor d’Història de l’Art de la UB i ha comissariat aquesta exposició.
Manuel Delgado és professor d’antropologia de la UB i ha centrat bona part del seu treball en la construcció de les identitats col·lectives en els contextos urbans.
Xavier Theros és escriptor i escriu habitualment al diari Ara sobre Barcelona. Un dels seus llibres està centrat en la presència de la sisena flota americana a Barcelona.  

Aquesta sessió s’inclou dins la Setmana de l'Antropologia que es fa en el marc del programa Etnologia en Xarxa de l'OPEI, i compta amb la col·laboració de l'Institut Ramon Muntaner i del Museu Etnològic i de Cultures del Món.

Reserva AQUÍ la teva plaça

Data

  • 10/11/2021

Horaris

  • De 18:00 a 19:30

Lloc

Preu

  • Gratuït

Adreçat a

Tots els publics

Informació de reserves

Inscripció a través de la pagina web

Idiomes

Català

Places

30 Places

Crèdits

  • OrganitzadorMMB