El peix a les cuines del món: segon cicle.

500 aniversari de la primera navegació a donar la volta a la Terra

Informació Pràctica
El peix a les cuines del món: segon cicle.

Es repren el cicle de sopars El peix a les cuines del món, que s'havia programat pel 2020 i va quedar truncat per la pandèmia del Còvid.

Aquest cicle commemora el 500 aniversari de la primera volta al món, en una expedició marítima capitanejada primer per Fernâo de Magalhâes i després per Juan Sebastián Elcano. El que se’n diu la primera circumnavegació.

Els sopars que es reprogramen són els que van referència a la cuina de:

  • Argentina: 29 de setembre  COMPLET!
  • Filipines: 27 d'octubre COMPLET!
  • Andalusia: 24 de novembre

El cicle de sopars està organitzat pel el Museu Marítim de Barcelona, ImpulsemCap a Mar i Cuina. Amb la col·laboració de  D.O. Penedès, que participa en el projecte aportant el vi.

INFORMACIÓ I RESERVES: Tots els sopars tenen un preu de 30 € i comencen a les 21 h al restaurant Norai. Prèviament, a les 20 h, hi ha una activitat cultural destinada als comensals que hi vulguin participar.

És necessari fer reserva prèvia al restaurant Norai, al telèfon 666 919 998 o al mail reserves@norai.org

Data

  • Del 29/09/2022
  • al 24/11/2022

Horaris

  • De 20:00 a 23:00

Lloc

Preu

  • 30.00 €

Adreçat a

Tots els publics

Informació de reserves

Reserves al restaurant Norai al telèfon 666 91 99 98 o al mail reserves@norai.org

Idiomes

Català

Crèdits

  • Col·laboradorImpulsem SCCL
  • Col·laboradorSapiens Publicacions, SCCL. | Director Revista Cuina > Josep Sucarrats i Miró