Dia Internacional dels Museus


Informació Pràctica
Dia Internacional dels Museus

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, 18 de maig, es farà jornada de portes obertes al Museu Marítim (de 10 a 20 h) i al pailebot Santa Eulàlia (de 15.30 a 20 h), que lluirà ben engalat al seu emplaçament habitual, el Moll de la Fusta.

Sota  el lema “El poder dels museus” proposat per l’ICOM per aquest any, ens hi sumem amb diferents propostes que mostren com els museus poden transformar el món que ens envolta. A través de l’exposició Jo, de petita, anava sempre al moll es reflexiona sobre sostenibilitat i pesca a partir de l’anàlisi del que passa a la comunitat de la Barceloneta i és un bon exemple de com des dels museus tenim el poder de contribuir en la sostenibilitat. I  a partir de l’exhibició Gotes d’Arxiu: El Museu Marítim de Catalunya. Les dones en la contractació del personal ensenyem el poder de la innovació gràcies a la digitalització dels fons documentals del període de creació del Museu durant la República i el paper de les dones en aquells moment, tot fent-los accessibles gràcies a les noves tecnologies.

Podeu gaudir del Dia Internacional dels Museus amb la jornada de portes obertes del 18 de maig i de les visites comentades a: 

Jo, de petita, anava al moll a càrrec de Cristina Caparrós, armadora i una de les comissàries de l’exposició.

Dia: 17 de maig

Hora: 17h

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia. Reserva AQUÍ.

El Museu Marítim de Catalunya. Les dones en la contractació del personal a càrrec de Fina Solà, responsable de l’Arxiu General del Museu.

Dia: 18 de maig

Hora: a les 17h

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia. Reserva AQUÍ.

Data

  • 18/05/2022

Horaris

  • De 10:00 a 20:00

Lloc

Adreçat a

Tots els publics

Idiomes

Català

Crèdits

  • OrganitzadorMuseu Marítim de Barcelona