Del moll al Marítim

Sopars de peix de la Barceloneta

Informació Pràctica
Del moll al Marítim

Per celebrar que el 2022 és l'Any Internacional de la Pesca, el cicle de sopars de peix al restaurant del Museu Marítim girarà entorn la pesca sostenible i es vincularà a l'exposició Jo, de petita anava sempre al moll. La novetat d'aquest any és que cada sopar comença amb una activitat cultural complementària -d'assistència voluntària- vinculada al menú, al cuiner o cuinera, a la història del restaurant convidat, o al barri de la Barceloneta com a territori de la comunitat pescadora de la nostra ciutat.


ELS SOPARS

28 d’abril: Ranxo de barca.

Cuiners Rosa Vega i Xavier Barrachina, del restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona.

20.15 h: Visita guiada a l’exposició Jo de petita anava sempre al moll, amb Cristina Caparrós, comissària de l’exposició, i Mireia Mayolas,
responsable d’exposicions de l’MMB, i posterior tast de vi de la D.O. Penedès.


26 de maig: De la barca a la taberna. COMPLET!

Cuinera Marta Cid, el restaurant Mar Salada, de la Barceloneta.

20.15 h: Xerrada amb Marta Cid, sobre la creació dels xiringuitos de la Barceloneta, alguns dels quals van esdevenir grans restaurants de la mà de membres de famílies de pescadors, i posterior tast de vi de DO Penedès.


30 de juny: Del peix tot s’aprofita. COMPLET!

Cuiner Jordi Limón, del restaurant Somorrostro.

20.15 h: Petit taller amb Jordi Limón, sobre formes tradicionals d’aprofitament del peix, i posterior tast de vi de DO Penedès.

 

21 de juliol: Mateixos peixos, nous sabors.

Cuina senegalesa. Cuinera a determinar.

20.15h: Xerrada sobre la problemàtica de la sobrepesca a Senegal i la importància de la cuina del peix per a la població del país, i posterior tast de vi de DO Penedès.


INFORMACIÓ I RESERVES: Tots els sopars tenen un preu de 30 € i es faran al restaurant Norai a les 21 h, mentre que l’activitat cultural començarà una hora abans, a les 20.15 h. també al restaurant. Es necessari fer reserva prèvia al restaurant Norai, al telèfon 666 919 998 o al mail reserves@norai.org

Aquesta activitat sorgeix de la col·laboració entre el Museu Marítim de Barcelona, Impulsem, Cap a Mar i Cuina. I té la col·laboració de  D.O. Penedès, que col·labora en el projecte aportant el vi.
 

Data

  • Del 28/04/2022
  • al 21/07/2022

Horaris

  • De 20:30 a 23:00

Lloc

  • Restaurant

Preu

  • 30.00 €

Adreçat a

Tots els publics

Informació de reserves

Reserves al Restaurant Norai

Idiomes

Català

Places

75 Places

Crèdits

  • Col·laboradorImpulsem SCCL