Converses oceàniques en línia

Cicle de converses

Informació Pràctica
Converses oceàniques en línia

El Museu Marítim de Barcelona i la Fundació Navegació Oceànica Barcelona us convidem a seguir el Cicle de Converses Oceàniques que hem preparat amb motiu de la 9a edició de la Vendée Globe 2020, i en el marc de l’exposició temporal Vendée Globe 2020. Regata a vela en solitari al voltant del món.

Aquestes es presenten en format de tetúlia on les persones convidades ens ajudaran a endinsar-nos en els aspectes més rellevants de la regata més exigent a nivell humà i tècnic, analitzar l’evolució del barceloní Dídac Costa en la regata, descobrir els projectes científics que es duen a terme durant la Vendée Globe o fer una mirada enrere de com ha evolucionat la vela oceànica a Barcelona. 

Les converses, moderades pel periodista Josep Maria Cano, es podran seguir en streaming. Entre els protagonistes que participaran en les diferents taules rodones es comptarà amb persones vinculades a la vela oceànica des de diferents perspectives: esportiva, tècnica i científica. Seguiu-nos! 

Vendée Globe 2020, nova edició de la regata més extrema

L’exigència d’una regata com ara la Vendée Globe, atrau regatistes professionals i persones aventureres apassionades del mar. Mentre uns somien en quedar en les primeres posicions, d’altres consideren que estar a la línia de sortida i poder finalitzar-la ja és guanyar. Conversa entre tècnics i regatistes vinculats a la Vendée Globe que parlen de les seves vivències entorn de la regata considerada l’Everest de la navegació. 

Data i hora: 10 desembre a les 18 h
Persones convidades: Pep Costa, Gerard Marin, Anna Corbella, Gabi Pérez, Pere Sarquella, Santi Serrat, entre d'altres.

Vela oceànica i ciència, un binomi win-win

La Barcelona World Race va iniciar una col·laboració amb institucions com ara la UNESCO que avui segueixen altres esdeveniments esportius com ara la Vendée Globe. Conversa on coneixerem els projectes científics que actualment es duen a terme en el context de la novena edició de la Vendée Globe i quin paper tenen els i les navegants en aquest àmbit durant la volta món a vela.

Data i hora: 21 de gener 2021 a les 18 h
Persones convidades:  Luís Valdés, Joaquín Ignacio Salvador, Jordi Salat, Aleix Gelabert, Juan Manuel Sarasúa, Cristina Romera i Santi Serrat.

Xerrada disponible al nostre Youtube

Per a més informació consulteu el nostre blog

Barcelona, bressol de navegants oceànics

Quins són els vincles de Barcelona amb la navegació oceànica? Conversa que proposa una mirada enrere a la història recent d’aquest esport al nostre país: Des de les iniciatives particulars de navegants com Joan Guiu, Enric Vidal i Víctor Sagi als anys 70 o la participació, per primera vegada, d’un equip espanyol en una regata volta al món a bord del Licor 43, fins a les tres edicions de la Barcelona World Race que, en els últims anys, ha motivat la participació de joves catalans en noves competicions com ara la Vendée Globe.

Data i hora: 18 de febrer 2021 a les 18 h
Lloc de realització: en línia per Youtube
Persones convidades: Albert Bargués, Federico Waksman, Santi Serrat, Victor Sagi, Anna Corbella, M. A. Roselló, Kiko Cusí ,Toni Guiu, Tomàs Gallart i Dídac Costa.

Per a més informació contacteu amb activitats@mmb.cat

Data

  • Del 10/12/2020
  • al 18/02/2021

Horaris

  • De 18:00 a 19:00

Lloc

Preu

  • Gratuït

Adreçat a

Tots els publics

Idiomes

Català

Crèdits

  • Col·laboradorFundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB)